Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.

Kabul Et

FİYAT ARALIĞI

NaN
NaN
0

İNDİRİM ARALIĞI

NaN
NaN
0 %

Güneş Bakım Ürünleri Nedir?

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için kullanılan güneş kremi sadece yaz ayları değil her mevsim kullanılması gereken üründür. Güneş bakım ürünleri güneşlenme öncesinin yanı sıra sonrasında da kullanılan losyonlar olarak yer alır. Farklı faktörler ile değişen marka seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

Güneş Kremi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

En iyi güneş kremi tercihine yer açarken faktör değerine bakılması önerilir. Özellikle 50 faktör güneş kremi kullanımda en sık tercih edilen üründür. 50 faktörlü güneş kremi güneşin etkilerinden daha fazla korunmaya destek olur. Güneş kremi 50 faktör ve altı seçimleri ile satışa sunulmaktadır. Bunun yanı sıra bebeklere özel olarak da bebek güneş kremi seçenekleri yer alır. Bebeklerin hassas tenine özel üretilen ürünün yanı sıra çocuklar içinde çocuk güneş kremi seçenekleri yer alır. Güneş kremi markaları arasından seçim yaparken faktör ve kullanım özelliklerini incelemeniz önerilir.

Güneş Kremi Ne İşe Yarar?

Güneş kremi güneşin olumsuz etkilerinden korunmasına destek olur. Bu neden ile sadece güneş ışınlarının dik geldiği yaz mevsiminde değil her mevsim güneş kreminin kullanılması önerilmektedir.

Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi elli faktör özelliğe sahip olan ürünlerdir. Güneş kremi kullanımına sabah yer açmanız önerilir. Her sabah dışarı çıksanız da çıkmasanız da kullanmanız tavsiye edilir. Özellikle tatil döneminde ise deniz veya havuz sonrasında da tekrarlamanız gerekir.

Güneş Bakım Ürünleri Ne Sıklıkla Kullanılmalıdır?

Yaz aylarında deniz ya da havuz öncesinde ve sonrasında krem sürülmesi gerekir. Bunun yanı sıra günlük yaşantı içinde de sabahları rutin olarak kullanılması önerilir. Güneş kremi önerileri ya da şikâyetlerini inceleyerek krem seçimine yer açabilirsiniz.

Güneş Bakım Ürünlerinin Raf Ömrü Ne Kadardır?

Güneş kremleri açılması ile beraber kısa sürede kullanılması gereken ürünlerdir. Kapağı açılmamış olan ürünler ortalama iki yıl raf ömrüne sahip olmak ile beraber ürün detaylarında da raf ömrü yer almakta olup satın almada dikkat etmeniz de tavsiye edilir.

Güneş Bakım Ürünleri Çeşitleri Nelerdir?

Güneş bakım ürünleri farklı özelliklere göre satışa sunulur. Yağlı ciltler için güneş kremi ciltte sorun yaşanmasının önüne geçer. Bu sebep ile yağlı cilde sahip olanların su bazlı güneş kremi kullanmaları önerilir. Aynı zamanda bebekler, çocuklar ve hassas cilde sahip olanlar içinde üretilen ürünlerde bulunmaktadır. Güneş kremi fiyatları ise ürün özelliklerine göre değişim göstermektedir.